Després del fracàs del Mestre de Valladolid, els números 1 del circuit tornen a la final. Josemaria i Sánchez tenir Sainz/Osoro en dues rondes.

Les reines del circuit són a dalt

El primer set està disputat però un cop més, són les indiscutibles reines del circuit les que han trobat la solució. Tot i la bona resistència, la parella hispano-argentina finalment va deixar escapar el primer set amb un marcador de 6 a 4.

Resum del conjunt 1 SanchezJosemaria - SainzOsoro

El descans d'una setmana sembla haver estat beneficiós per als jugadors de Claudio Gilardoni, ja que mostren una nova inspiració pel seu partit a Valladolid. Josemaria i Sánchez És evident que mai es van posar en perill en el seu servei durant aquest segon set. Més precís i més aplicat, elles reines del circuit van agafar el relleu i es van separar per finalment guanyar en 1 hora i 20 minuts, amb una puntuació de 6/4 6/1.

10a final d'aquesta temporada

A València, Paula Josemaria i Ariana Sánchez confirmen el seu domini classificant-se per a la seva 10a final dels 14 tornejos jugats aquesta temporada. El 2023, els protegits de Claudio Gilardoni són simplement irresistibles. Mentre celebren junts el seu 50è torneig, estan decidits a aconseguir el 22è títol.

Ens veiem diumenge a les 10 del matí per seguir aquesta nova final de les reines del circuit. Els seus adversaris seran coneguts després de les altres semifinals femenines entre Icardo/Riera i Ortega/Triay, a partir de les 17 h. a les antenes de Canal+.