Veronica Virseda es va classificar per al World Padel Tour Màster Final.

Aquest va ser el gran problema del WPT Mexico Open: si Virseda aconseguia fer una volta més que les bessones Alayeto, les avançaria i asseguraria la participació en l'últim torneig de la temporada.

I el toledà ho va aconseguir! De fet, seguint el derrota de Mapi i Majo a la primera volta, Claudia Jensen i Veronica Virseda només van haver de vèncer a Teresa Navarro i Marta Caparros per garantir que la que va començar el torneig en la 17a posició de la Cursa s'apoderava del 15è lloc. Una cosa que van aconseguir fer sense problemes: victòria 6/2 6/2 per als que trobaran Carla Mesa i Carolina Orsi a la següent ronda.

Veronica Virseda pot somriure, a diferència de Mapi i Majo Alayeto, que, excepte lesió, no podran acabar junts la seva carrera al Palau Sant Jordi...

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !