Al final del suspens, els francesos van aconseguir guanyar contra la selecció mexicana, 2-1, en una reunió molt equilibrada. Com les noies del matí, Les nabius Ara jugarà, en el millor dels casos, el 5 lloc en aquests Campionats del Món júnior.

Per a les noies, serà així contra Mèxic que haurem d'anar a buscar aquest 5º lloc. Començaran les reunions a les 8h30 (és a dir, 12:30 p.m. hora francesa).

Per a l'equip masculí, és contra els italians que haurem de treballar molt. No oblidem, les dues formacions ja s'han trobat a la competició, durant la fase de grups. França va guanyar 2-1, en un partit decisiu. Aquesta vegada, els nois jugaran al mateix temps que les noies, a partir de les 8:30 h.

Podreu trobar les dues reunions, viure, al nostre canal Padel Revista TV:

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.