Le Padel El Club de Lió va acollir aquest cap de setmana l’etapa regional de Head Padel Open, un dels tornejos més importants de padel de l'any amb les millors parelles franceses.

GINIER / COLLOMBON confirma

Ja ho havíem dit en els nostres treballs anteriors. Una parella francesa pot destronar els campions de França: Lyonnaise Alix Collombon i Jessica Ginier.

Abans de parlar d’aquesta gran final, hem de tornar al xoc entre les dones d’aquest torneig: Collombon / Ginier Vs Clergue / Casanova.

En aquesta semifinal, la final abans de l’hora, es van enfrontar les dues parelles favorites de la competició ... Finalment, podríem dir. Perquè aquest duel es feia molt de temps.

Un partit encara gairebé dominat de principi a fi per a la parella local. El gran partit esperat va ser bo, però potser massa curt.

Al primer set, aquests dos molt bons tennistes (tots dos negatius) i campions de tennis de dobles (jugant junts) mostren una agressivitat a la xarxa i al joc que va sorprendre als campions francesos. Les lioneses guanyen el primer set el 1/6.

Al segon set, Clergue / Casanova ha bloquejat però no ha estat suficient. El joc és ràpid i els lioneses són molt bons en aquest joc. Tot i així, a l’hora de concloure al final del segon set, frenen el partit i, després, sentim que Clergue / Casanova tornen en aquest partit fins al punt de poder passar davant de 5 per tot arreu. Però el Lyon finalment va guanyar aquest partit amb el resultat final de 6/2 7/5.

A la final, vam trobar la parella tolosana Léa Godallier / Marianne VANDAELE. Una parella igual d’agressiva que s’assembla als guanyadors d’avui per tipus de joc. A la semifinal, va passar pel cap Godard / Sorel en retirar-se. Sandy es lesiona en una pilota i l'obliga a perdre. Tant de bo aquesta lesió no tingui cap impacte en les interregions dels campionats francesos de França padel.

Alix Collombon / Jessica GINIER van vèncer Léa Godallier / Marianne VANDAELE per 6-2 6-4.

Bergeron / Blanqué: VAGA

Aquest cap de setmana era important no entorpir-se a Bergeron / Blanqué. No és un conjunt perdut i un nivell de joc que confirma que la millor parella francesa del moment és ella.

Fins i tot la parella Ritz / Scatena no podrà fer molt a les semifinals (6/3 6/4).

A la final, contra Aitor Garcia Bassas (ESP) / Max Moreau (FRA), la parella francesa va tenir un to per sobre de tot el partit, encara que al final del partit fos més complicat concloure.

Victòria de Bastien Blanqué / Johan Bergeron sobre Aitor Garcia Bassas / Max Moreau: 6-3 7-5 i els francesos posen fi a aquesta dicció: "Has de tenir el teu espanyol per guanyar un gran torneig".

Padel Central celebra els seus 3 anys.

"Aquesta és una oportunitat per felicitar i donar les gràcies a tots aquells que fan o fem de la nostra estructura d'acollida un lloc apreciat i apreciat per tota la comunitat de Padel. I en primer lloc, òbviament, el seu creador Laurent Berard, però també els històrics: Thomas Maurand i Jean-Christophe Kimmerlé ” el president de la Padel Club de Lió, Jérôme Bécasset.