Aquest cap de setmana, el club 5 Raquettes de Montpeller va acollir l’etapa NACIONAL PADEL COPA. Benoit LECORNEC i Vincent FORTEA aconsegueixen guanyar amb dolor.

Un final tens

Estirat per la puntuació. Benoit LECORNEC i Vincent FORTEA s’han enfrontat a Maxime SANCHEZ i Anthony DAMON a la final de l’etapa de les 5 raquetes del Nacional Padel Copa. En joc, una classificació directa per a les fases finals del proper mes de novembre.

Partit estrany, perquè les dues parelles passaran bons moments i menys bons. La parella SANCHEZ: DAMON va sortir amb els peus a terra i va guanyar ràpidament el primer set 6/2. Preveiem una final expeditiva. Això va ser sense comptar la remuntada del parell LECORNEC / FORTEA. Una remuntada que fins i tot resultarà decisiva ja que guanya el segon set 6/2 i el súper tie-break 10/8.

Un gran tie-break que hauria pogut resultar en qualsevol moment.

L’etapa de classificació del NATIONAL PADEL CUP va oferir un espectacle de beab aquest cap de setmana a Vendargues al club 5R (cinc raquetes). Un gran complex interior amb (com el seu nom indica) diverses estructures esportives de raqueta per triar: esquaix, tennis, bàdminton, ping-pong i (per descomptat) Padel amb 3 lots disponibles.

La parella local LECORNEC / FORTEA arriba al final

En total, 16 parelles van venir a jugar per intentar guanyar un lloc tan preuat per al PNJ i, per tant, són la parella local Benoit LECORNEC i Vincent FORTEA qui van guanyar aquest famós sèsam per a la final del proper mes de novembre.