Arturo Coello i Javi Garrido van guanyar el Campionat d’Espanya sub-23 del 2021 a la final contra Miguel Yanguas i Ivan Ramirez.

Va ser una final de somni per a aquests Campionats d’Espanya sub 23, amb 4 jugadors dels 50 primers classificats World Padel Tour ! Finalment, aquests són els favorits, Arturo Coello (22 WPT) i Javi Garrido (34 WPT), que va guanyar a Ivan Ramírez (30 WPT) / Miguel Yanguas (46 WPT): 6/3 6/4.

Entre les noies, en una final també estampada WPT, ho són Bea González (9 WPT) i Bea Caldera (48 WPT) que va guanyar la competició, superant a la final a Julia Polo (58 WPT) i Patricia Martinez (55 WPT). Els "Beas" van guanyar per la mateixa puntuació que Coello i Lamperti: 6 / 3 6 / 4.

guanyadors del campionat d’Espanya -23 anys 2021

Tingueu en compte que les dues parelles guanyadores no hauran perdut cap conjunt del torneig, suficient per omplir de confiança abans de les seves inscripcions al sorteig principal del World Padel Tour Valladolid Màster !