El primer torneig internacional de Barcelona padel El 2020 va acabar amb la victòria de Riera / Araujo per a les noies i Fuster / Perino per a les masculines. Es podria dir que els favorits van fer la feina.

La final masculina ens va oferir tot l’espectacle que somiàvem : 3 sets, fora de la pista, punts increïbles, podem dir que ens ho hem passat molt bé! Al final és el parell favorit, Denis Perino / Christian Fuster, que va guanyar el 6/3 el 6/7 el 6/3. Sergio Alba i Francisco Gil ho van donar tot, però van guanyar contra jugadors que semblaven més frescos físicament. Els dos espanyols encara van tenir un torneig molt bo, incloent una gran victòria 6/2 6/3 sobre el cap de sèrie 1. Van confirmar els seus bons resultats a finals del 2019 i segur que ho faran part dels parells més ben equipats per assegurar llocs al sorteig principal de World Padel Tour durant tota la temporada.

Entre les dames, Sofia Araujo i Virginia Riera hauran dominat el torneig de forma directa. no perdre ni un sol conjunt de la competició. A la final, Elena Ramírez i Alicia Blanco van lluitar bé, però els seus adversaris van ser més forts. Finalment una victòria 6/3 7/5 per iniciar la temporada de la parella portuguesa argentina!

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !