Mentre que alguns va aprofitar el sol egipci, altres jugaven els campionats d’Espanya aquest cap de setmana. Amb una gran sorpresa sobretot a la semifinal ...

Aquest cap de setmana van tenir lloc les fases finals dels campionats d’Espanya per parelles, equivalents als campionats francesos de Padel (a Espanya també hi ha un campionat per equips).

A diferència de casa, on tots els millors jugadors lluiten per intentar ser campions de França, el campionat d’Espanya és menys atractiu per als millors jugadors. Deplorem així diverses absències notables, com els de Paquito Navarro, Matí Diaz, Alex Ruiz, Martín Sánchez Pineiro o fins i tot Uri Botello i Javi Ruiz. Malgrat tot, a la taula hi havia molt bons jugadors de la World Padel Tour, No et li número 1 i número 5 del rang.

Són els grans favorits de la competició, Ale Galan i Juan Lebrón inclinat a la sorpresa general a les semifinals contra Salvador Oria Ortega i Alex Arroyo (7/6 7/5). Els dos jugadors classificats 87 i 95 respectivament al WPT bullien després d’aconseguir la proesa d’aixafar Juani Mieres i José Rico 6/2 6/0 als quarts de final!

Sorprèn els convidats de la final, els dos jugadors joves (23 i 18 anys respectivament) no va fer pes contra Coki Nieto i Javi Rico, que van poder venjar el germà d'aquest últim amb la manera (6/1/6/2). Els dos homes de 21 anys, que van fer una final de World Padel Tour aquest any, són els nous campions d’Espanya. Tingueu en compte que Javi Rico succeeix el seu germà, campió d’Espanya el 2018 amb Víctor Ruiz.

Una altra gran sorpresa va tenir lloc amb el derrota de dos jugadors força en forma en aquest moment : Alvaro Cepero i Pablo Lijo. Els dos homes que tenien va vèncer Maxi Sánchez i Sanyo Gutiérrez a Sao Paulo va perdre (3/6 6/2 6/3) als vuitens de final contra Sergio Alba i Francisco Gil, classificats 78 i 80 respectivament a la World Padel Tour. Prova una vegada més que el nivell a Espanya és molt alt ...

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !