Els dies 27 i 28 de febrer de 2024 va tenir lloc durant el dia el segon P500 del club La Châtaigneraie de Rueil-Malmaison. Durant aquests dos dies, 34 equips van competir per guanyar el títol.

Entre els competidors d'alt nivell hi havia Adrien Maigret, un dels 10 millors jugadors francès, el número 1 sub-14 Sacha Huard De La Marre, així com quatre jugadors dels 100 millors francesos. Dimarts, 20 equips van jugar partits de grup per arribar a la taula final i unir-se als 13 equips ja classificats automàticament.

Finalment, l'equip TDS6, format per Romain Sichez i François Philippe Martelli, va guanyar el torneig en vèncer a l'equip TDS5, Adrien Maigret / David Marouani.

Els patrocinadors d'aquest esdeveniment, les Pâtisseries Popelini i els seus deliciosos choux, mereixen el nostre agraïment.

Georges Brasero, president de La Châtaigneraie Tennis & Padel, “felicita als jugadors i espera una altra gran competició aviat i es fa una menció especial a Corentin Devaux, àrbitre del club La Châtaigneraie”.