Occitània va guanyar el Campionat de França Interlliga sub-14 2023 i es converteix en la primera lliga titulada d'aquesta competició (de fet, fins ara, l'Interligues Jeunes barrejava U14, U16 i U18).

A la final vam trobar les dues lligues favorites de la competició, i en aquest enfrontament, Occitània va ser més forta que el PACA:

• Quentin Bernard i Samuel Expert van dominar Tim Baulard Panichi i Hugo Luci 6/3 3/6 6/0
  • Louisa André i Mahaut Bazzo van guanyar contra Juliette Lafont i Camille Biettron 6/1 6/2

El tercer lloc va ser guanyat per Ile de France contra Hauts de France per 2-1 després d'un tercer partit molt ajustat.

Per a aquells que vulguin tornar a veure els partits, passa just a sota:

Col·loca ara al Campionat de França sub-18, una competició que també pots seguir Padel Magazine.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !