El cap de setmana passat, a Fuengirola, va tenir lloc el primer torneig APT Padel Gira per Espanya. Aquest torneig Future 500 va veure per primera vegada a la història un campió francès d’APT.

Primer francès que va formar part del Top 100 de World Padel Tour, Jérémy Scatena ja està inclòs als llibres d'història de l'APT Padel Torre! Adrien Maigret i Benjamin Tison havien aconseguit passar a la final a Bèlgica, per tant, el seu compatriota va fer millor, amb aquest primer trofeu per a un jugador francès.

CAMPIONS APT Scatena-DominguezEl diumenge 22 d'agost, Scatena es va convertir en el primer francès a guanyar un torneig APT Padel Gira.

Durant la seva participació en el Future 500 Fuengirola, Jérémy es va associar amb l'argentí Facundo Domínguez. Durant la competició, van mostrar un nivell de joc molt alt, perdent només un set en els quatre partits que van jugar. A la final, van crear una sorpresa contra els argentins Santiago rolla et Luciano Puppo, cap de sèrie número 1 del torneig, superant-los en dos sets: 6/4 i 7/6.

Des que es va unir a l’APT, Jérémy ha jugat nou competicions, sent els quarts de final la seva millor actuació fins ara. Va ser, doncs, durant el seu desè torneig, en territori espanyol i prop de casa seva, que es va proclamar campió per primera vegada i probablement no l’últim.

Ben aviat veurem a Jérémy a les pistes, ja que és un mes ocupat de setembre que promet estar a l’APT, amb un Future 1000, dos Obre i un Màster de l'APT Padel Gira ! La bona notícia és que ja ho és és possible registrar-se !