Objectiu declarat i assumit per l’espanyol Paquito Navarro durant diverses temporades, el lloc del número 1 del món podria caure en mans del seu company Juan Lebron a partir de la setmana que ve!

De fet, fins i tot si anotaran tants punts com l’altre durant l’etapa brasilera del WPT a Sao Paulo el proper cap de setmana, caldrà restar del seu total de punts dilluns vinent els que van obtenir a la Obert de Llevant un any abans. I en aquesta ocasió, Lebron havia perdut a la semifinal, mentre que el seu actual company va perdre a la final. Amb menys punts per defensar aquesta setmana, se l’avançarà a la classificació dilluns vinent.

Però, n’hi haurà prou per treure Maxi Sánchez i Sanyo Gutiérrez del tron ​​que ocupen des de fa més d’un any i que no té en compte la classificació publicada avui, i gràcies a la derrota de Paquito i Lebron a la final? ahir això per uns quants punts? (235 a Paquito i 240 a Lebron)

Punts a defensar aquesta setmana
Per fer-nos una primera idea, hem de tornar a mirar el torneig del Llevant la temporada passada. Maxi i Sanyo van guanyar, aconseguint així els 1000 punts oferts als guanyadors de cada torneig Open. Paquito va perdre a la final per 600 punts i Lebron a la semi per 360 punts. Aquests resultats s’esborraran per substituir-los pels obtinguts aquesta setmana.

Aquí teniu les posicions virtuals abans del torneig Open de Sao Paulo que començarà demà:
1r Lebron 9730 punts 2n Paquito 9495 3r Maxi i Sanyo 9330

Què ha de fer Lebron per convertir-se en el número 1 del món aquesta setmana?
Passi el que passi "El Lobo" serà, per tant, el proper número 1 del món si arriba a la final de Sao Paulo, fins i tot si perdés davant Maxi i Sanyo en aquesta ocasió.

En cas de resultat menys favorable, també regnaria al circuit WPT si el resultat de Sanyo i Maxi fos igual o pitjor que el seu.

Finalment, si hi ha una derrota prematura, Sanyo i Maxi haurien d’arribar a la final (derrota a 1/8 o quarts) o guanyar (derrota a la semifinal) per mantenir el seu bé.

Compte també amb Ale Galan, que podria guanyar-se els cabells de tothom al lloc si guanyés i Paquito-lebron va perdre abans de la final ...

En resum, la batalla pel lloc número 1 del món no ha estat mai tan intensa i intensa i l’etapa brasilera del WPT d’aquesta setmana serà decisiva, no us ho perdeu!