Després del primer Major de la temporada a Doha, el rànquing de la FIP s'ha mogut lleugerament, inevitablement, amb en particular, un bon progrés entre homes i dones.

Entre les dones, tres grans moviments entre les 30 millors jugadores incloent un guany de cinc llocs en el rànquing de Claudia Fernandez, després de la seva primera final de carrera. Per tant, va aconseguir el 16è lloc del rànquing.

Tamara Icardo et Lorena Rufo no es queden fora ja que els dos jugadors també guanyen 2 places. Tamara ocupa ara la 8a posició de la FIP. Per la seva banda, Lorena és ara la 24a jugadora del món.

Fora del Top30, una bona evolució amb 12 places guanyades Ksenia Sharifova (36), Lorena Vano Martín (64) i Manuela Schuck Silva (67).

Rànquing-Dona-FIP
Rànquing FIP 2 femení

Pel que fa als homes, el premi és per a dos jugadors en particular: Miguel Yanguas et Javi Garrido. Una final a Doha que els va permetre guanyar alguns llocs al rànquing. Miguel Yanguas es converteix en el 13è jugador del món (+7) i Javi Garrido (+6).

Javi Ruiz puja a la rereguarda en entrar al top30 mundial, després d'un salt de 5 unitats al rànquing. Avui és el 30è jugador del rànquing FIP.

Fora del top30, menció honorífica per carlos marti que té la millor progressió amb un guany de 32 llocs al rànquing FIP. Per tant, va fer una entrada notable al top100 mundial i ara és el 74è.

Pablo Cardona et Miguel Ángel Solbes També fan una bona feina a la classificació. Cardona es troba, doncs, 39è del món (+21) i Solbes és ara 59è (+18).

Rànquing FIP masculí
Rànquing masculí FIP 2
Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.