Un cap de setmana amb aroma de primavera. El sol brillava a la majoria dels clubs organitzadors. Des del P1000 fins al P100, els jugadors i el públic s’han reunit a prop dels terrenys de joc per compartir aquest esport que tant ens agrada. Aquí teniu, prova per prova, els detalls dels resultats que hem rebut dels clubs de França.

P1000

• Va ser un altre cap de setmana boig a Padel Actitud. Més de 120 jugadors, jocs amb girs, un ambient ardent ... tot per convertir aquest nou P1000 en una gran celebració del padel.
    54 equips masculins, 7 equips femenins, el to ja estava marcat a l'inici d'aquest torneig que
    va prometre grans batalles. A la P250 femenina, aquest ja era el cas, amb una final molt disputada, guanyada pel duet Maligo / Mattei contra Ryckaert / De Kermadec, els equips Sannelli / Romanowski i Wambre / Duhamel eliminats durant les semifinals. Per als homes, la fase de classificació va permetre sobretot als locals Robbe / Herbet i Lessent / Herman venir a lluitar a la taula final. En aquest Open Audi Premium Metropole d’un nivell especialment dens, recordarem el fabulós final del partit entre Destombes / Landtsheere i el duet Val / Devos que no deixa d’augmentar, guanyat per aquests primers en el tie-break en un ambient bogeria.
    Adrien Maigret, acompanyat de Fred Pommier per aquest P1000 després de la lesió de Tison als entrenaments, acomiada l'equip de Peyrou / Leygue a la mitja part després d'un partit ajustat. En l’altre partit, els locals generalment dominen la trobada per superar el duet Le Panse / Boissé. Amb una final molt esperada pels seguidors, el partit va complir les expectatives amb un marcador ultra ajustat (6/7 - 6/4 - 7/6) i un resultat incert fins al final. No obstant això, es respecta la llei dels més forts.

Adrien Maigret i Fred Pommier guanyen el P1000 de Padel Actitud

P250

• Els primers campions de les Landes de França padel es titula. A l’arribada, la parella Hargous / Lartigue (Tarnos la Palibe i Club Padel de l'Adour) va guanyar en el super tiebreak per 10 punts Boulpiquante (US Dax) / Simian Buissonnet (TC Capbreton Gaillou). Puntuació final 2/6 6/4 12/10. Finalistes i campions s’han classificat per al campionat de la Ligue Nouvelle Aquitaine els dies 22 i 23 de juny a Bordeus. Entre les dones, va ser Carine Maisonnave, del Stade Montois, associada a Marie André Nouals (TC Bordeaux), que va guanyar 6/2 7/5 contra Agnés Koch (Club Padel de l'Adour) i Valérie Nicolas (TC Guéthary). Gran estat d'ànim dels competidors, molt bon nivell de joc, el Comitè de les Landes està satisfet amb aquesta primera edició que va comptar amb 28 equips masculins i 2 equips femenins.

Aquí teniu la classificació completa de la fase final del Campionat de les Landes padel 2019.

SENYORES:

• Campions de les Landes: Carine MAISONNAVE (Stade Montois) i Marie-André NOUALS (TC Bordeaux)
  • Segon: Agnès KOCH (Club de padel de l'Adour) i Valérie NICOLAS (TC Guéthary)

CABALLERS:

• Campions de les Landes: Pierre HARGOUS (Tarnos la Palibe) i Xavier LARTIGUE (Club de padel de l'Adour)
  • 2n: Nicolas BOULPIQUANTE (US Dax) i Mathieu SIMIAN BUISSONNET (TC Capbreton Gaillou)
  • 3r: Marc ESTRADE (TC St Martin de Seignanx) i Alexandre LACAZE (TC St Martin de Seignanx)
  • 4t: Stéphane PEDEBOSCQ (EUA Dax) i Fabrice GRANDMOUGIN (EUA Dax)
  • 5è: Thomas TARTARE (Biscarrosse Olympique) i Didier MUSY (Biscarrosse Olympique)
  • 6è: Frédéric CAZENAVE (Stade Montois) i Philippe PAUL (Stade Montois)
  • 7è: Yvan KOZAKEVICH (Stade Montois) i Sébastien LAFITE (Stade Montois)
  • 8è: Frédéric DIAZ (Biscarrosse Olympique) i Stéphane LALIEVRE (Biscarrosse Olympique)

P100

• El Tc Amiens Métropole va organitzar un P100 homes. 20 equips en total. El torneig el va guanyar Delbecq / Haduch contra Clérentin / Cardon.
  • Aquest cap de setmana va ser el primer torneig de padel, P100 a Dardilly-Champagne.
Ben servit pel clima primaveral, el club pot presumir d’un bon èxit popular, molts curiosos vénen a descobrir padel acabat d’arribar al club.
Després de les pràctiques de Johan Bergeron la setmana passada, la comissió padel va continuar la seva tasca de desenvolupament oferint aquesta vegada un torneig a tres. Neòfits de la competició padel van poder compartir el temps d’un cap de setmana, amb els habituals del circuit de Lió.
El primer Open de padel El Smart Center Lyon va acabar amb un resultat afalagador:
  • Hi havia 32 equips presents i distribuïts en 3 taules (dones, homes i mixtes)
  • Homes P100: Victòria de Gadras / Vieillard contra Chauvin / Marlot
  • Padel Mirabel va organitzar un P100 mixt guanyat per Guibert / Guibert contra Vermandel / Broche. Tingueu en compte el gran nombre de parells pares-fills.