Pots ser el número 1 francès, haver arribat als vuitens de final d'un torneig a World Padel Tour i sortir a la primera ronda de la taula final d'un P1500. Benjamin Tison i Florent Thevenot van ser eliminats des de l'inici al P1500 Esprit Padel, al final d'un partit molt ajustat contra Lilian Fouré i Florian Hue.

Per Benjamin Tison, és, en el millor dels casos, un 17è lloc que haurem de buscar en aquest torneig. I pel seu primer partit de classificació, el número 1 francès i Florent Thevenot s’oposarà a Jerome Ferrandez i cert Justin lopes, antic número 1 francès. Aquests últims també van ser eliminats a la primera ronda per una parella qualificada, però que sabem que són perillosos, Thomas Seux (92) i Baptiste Hayet (59).

En tot cas, Ben Tison i Florent Thevenot prenen les coses amb un somriure.

Pots seguir aquest últim P1500 de l'any Padel Mag TV i al canal Twitch Spirit Padel :

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.