Aquest matí, Cyril Hanouna i Teo Zapata finalment s'han retirat del P1500 de Padel Campus Arena aquest cap de setmana. Mentre l'amfitrió acabava d'arribar el seu objectiu d'entrar al Top100 francès, no podrà continuar acumulant punts durant aquest torneig al nord de França.

L'amfitrió insígnia del C8 va anunciar que havia caigut malalt i no podia anar al torneig. Padel Campus Arena, on hauria d'haver jugat a les 9 del matí els vuitens de final contra la parella Boutel/Fabre. Un avantatge per a Sébastien Fievet i Florian Landtsheere, que portaran el dorsal de perdedors afortunats.

Ara pots seguiu la programació d'aquest torneig al nostre lloc i troba, des dels quarts de final, el directe a Youtube:

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.