Després la victòria dels números 1 Alix Collombon i Léa Godallier durant la final femenina del P200 des Pyramides, va ser el torn masculí de sortir a la pista.

El partit del dia va enfrontar-se Bastien Blanqué i Thomas Leygue à Max Moreau - Victor Saenz.

Es podria dir que va ser una mica una confrontació World Padel Tour vs APT, les dues parelles jugant en circuits diferents.

Els espectadors presents van poder gaudir d’un moment preciós padel amb tirs guanyadors, fora de la pista, intercanvis ampliats. Tot el que ens agrada d’aquest esport!

Físicament més fresc, Bastien Blanqué i Thomas Leygue va dominar a la pista per obtenir una victòria per 6-2 / 6-3.

Guanya un torneig controlat per a la parella que s’entreni a Madrid amb només sets seguits. Què cal omplir de confiança per als campionats francesos que tindran lloc el proper cap de setmana a WinWin Padel Cabries!

Una mica endins a la final, Max Moreau i Victor Sáenz encara van tenir un gran torneig amb victòries contra dues de les parelles més formidables del torneig: Britos / Inzerillo i Scatena / Torre!