S'esperaven, els favorits no van decebre: Léa Godallier i Alix Collombon van guanyar el primer P2000 del 2021 que va tenir lloc al Mas, a Perpinyà.

Final femení P2000 perpinyà 2021 martin detriviere collombon godallier

Es va impedir la competició: l'associació entre els jugadors 29 i 34 de la World Padel Tour anava a fer mal a França. I això fins i tot si Léa Godallier no està acostumada a evolucionar a la banda esquerra de la pista.

Per al seu primer torneig junts a França (es van associar durant l’Open del Campionat d’Europa de Marbella, amb un quart de final per guanyar), Léa i Alix hauran sobrevolat el torneig, sense deixar cap set en el camí.

A la final, els companys de l'equip francès Amélie Detriviere i Mélissa Martin van tenir un partit sòlid, mostrant coses bones, però finalment van perdre 6/3 6/1. És a dir, el nivell del rodet que hi havia al davant.

Fins aleshores, els oponents, Collombon i Godallier semblen complementar-se molt bé a la pista i tots els jugadors hauran d’agafar-los una mica si volen poder sacsejar-los una mica.

Per a Mélissa Martin i Amélie Detriviere, va ser un torneig d’èxit que va acabar amb una bella medalla de plata.

En el partit pel tercer lloc, van ser Elodie Invernon i Géraldine Sorel qui van imposar la seva experiència contra Wendy Barsotti i Lucile Pothier.