Clubs padel, organitzadors del torneig, ens envien els seus resultats. L’oportunitat de seguir més de prop les novetats als clubs de França. Fem una ullada als resultats dels torneigs celebrats aquest cap de setmana. No dubteu a proporcionar-nos aquesta informació per al bé i el futur del nostre esport.

• 4Padel Moulin les Metz

4Padel va oferir 2 torneigs.

Un P250 masculí guanyat per Vimard Maxime i Macchi Jérémy contra Casci Frédéric i Heitz Frédéric. Aquest P250 va atreure 16 parelles que van aconseguir almenys 4 partits, una fórmula interessant i apreciada per tots. Vimard / Macchi van guanyar sense massa preocupacions en una bona final, respectant el seu paper de llavor.

El P100 mixt proposat va dibuixar 6 parelles en un format de joc de 2 grups de 3 equips seguit de partits de posició. Finalment, Macchi Jérémy i Zowczak Morgane van guanyar l’esdeveniment per davant de Casci Frédéric i Thomas Marie.

• Tc Guéthary va oferir un P100 femení i un P100 mixt

Entre les dones, el guanyador Etchemendy Pascale i Serbielle Anne contra Koch Agnes i Nivet Sandrine. El tercer lloc és per a Terrados Laura i Le Testu Manon.

El torneig mixt el guanyen Marc Estrade i Agnes Koch a la final contra Fabien Barromes i Valérie Nicolas. Tercer lloc per Alexandre Taormina i Cassandra Senjean.

També es va planejar un P100 homes, finalment posposat als dies 12 i 13 d'octubre. Encara queden places, no ho dubtis.

• Angers Padel va donar la benvinguda als jugadors en 2 esdeveniments

Es van inscriure un P100 homes que van veure aparèixer nous competidors entre els dotze equips. Victòria per Valentin Briquet i Raphaël Bichier el 12 / 6-4 / 6 contra Stéphane Auvin i Olivier Meunier.
Pel que fa al P100 mixt, 6 equips a la sortida i la victòria de Caroline i Jean Portalis 6/4 7/6 10/7 en el super tie break contra Stéphanie Aubry i Florian Allaire.
Gràcies a tots per aquesta gran dinàmica i aquest gran ambient durant el cap de setmana.

No dubteu a oferir-nos els resultats dels vostres diversos torneigs. Que la padel ser festa.