Les dues parelles preferides de la lliga PACA, Géraldine Sorel / Mélissa Martin per a les dones i Jérémy Ritz / Jérôme Ferrandez per als homes, es converteixen en els representants de la lliga PACA (Tennis Provença-Alps-Costa Blava per als campionats francesos de padel 2018 que tindrà lloc a Tolosa el proper mes de setembre.

Una competició que va tenir lloc al club d’Aix-en-Provence: ALL IN PADEL ESPORTIUS.

Si entre les dones, la parella Martin / Sorel va fer la vida fàcil guanyant tots els seus partits en 2 sets, la parella Ritz / Ferrandez va tenir una gran alerta als vuitens de final contra la parella Ottomani / Vinciguerra. Després es va desenrotllar ...

Tingueu en compte que la lliga PACA podria tenir l'oportunitat de tenir altres parelles per als campionats francesos de padel, especialment entre les dones, ja que hi ha 24 places per a 16 fases regionals. La Federació Francesa de Tennis emetrà 8 places segons la classificació de parelles de cada regió.