Aquesta és la primera en un torneig francès que no està reservat a jugadors de padel cadira de rodes: un home i una dona jugant en una cadira de rodes van guanyar un partit contra una parella mixta de jugadors sans!

Això va passar aquest dissabte 20 de maig al sud d'Alsàcia, amb motiu d'un torneig mixt de la categoria P100, organitzat a 4Padel de Mulhouse. Cal acreditar aquesta gesta Sebastien Huesser, francès n°2 in padel- butaca i capità de la selecció francesa, medalla de bronze en la recent Móns de MadridI Bàrbara Baas, un dels seus companys d'entrenament, que hi jugava el seu primer torneig.

Junts, aprofitant els dos rebots que se'ls permetien, es van oferir el luxe de vèncer una altra parella mixta, però de jugadors vàlids. Segons la nostra informació, això és el primer francès. Després de la seva 6è lloc en un P250 El passat mes de març, Sébastien Husser es va classificar aquesta vegada en la 7a posició del torneig al costat de Barbara. Una actuació molt bona, que sens dubte demanarà d'altres!

Després de 40 anys de tennis, Jérôme cau a l'olla de padel el 2018. Des d’aleshores, hi pensa cada matí mentre s’afaita ... però mai no s’afaita pala a la mà! Periodista a Alsàcia, no té cap altra ambició que compartir la seva passió amb vosaltres, ja sigui que parleu francès, italià, espanyol o anglès.