Abans de parlar de les finals que tindran lloc avui a San Javier, donem un cop d'ull a les semifinals que van tenir lloc ahir. Semifinals dignes dels torneigs més grans, davant d’un públic present, nombrós i sobretot implicat i apassionat en aquesta plaça de l’església de San Javier.

Taula de senyores

• Per una banda, vam tenir el partit dels jugadors experimentats amb Cette Reiter i Carolina Navarro contra Cata Tenorio i la jove Araceli Martínez Ibañez. Després d’un primer set penjat i guanyat 7/5 per Cette i Carolina, el segon set va ser definitiu el 6/0, falta de frescor dels seus adversaris després d’haver jugat partits provadors.
  • A l’altra banda, la creixent generació amb Delfi Brea i Bea González contra Verónica Virseda i Maria Carmen Villalba. En aquest conflicte entre jugadors de la mateixa generació, els Nº1 d’aquest torneig han guanyat lògicament 6/2 6/4.

La final tindrà lloc aquest matí a les 11 del matí, un lleuger retard a causa de la humitat de la pista. Una final davant d’un públic càlid, present en gran quantitat tota la setmana. Quin equip aprofitarà? Joventut amb Delfi i Bea o l'experiència amb això i Carolina?

Taula masculina

• Ramiro Moyano i Juan Cruz Beluatti no van tenir el partit més fàcil de jugar. Un equip que es va sentir molt còmode durant aquest torneig que va eliminar la parella número 2, després Aday Santana i Jordi Muñoz. Un partit on la concentració era fonamental. Tingueu en compte els comentaris positius de Ramiro Moyano després d'una lesió que va guanyar amb la seva parella en dos sets el 6/3 7/6.
  • La sorprenent parella del WPT Tour d’aquest any, Jorge Nieto Ruiz i Javier Rico Dasi, han realitzat treballs curts de Javier Garrido i Martin Di Nenno. Javier és un jugador jove que colpeja amb força la pilota, tot el que adoren a Jorge i Javier, dos corredors de marató que encara estan més còmodes quan els partits es juguen a la vora del mar al final del dia, que va ser el cas. . En aquestes condicions, el joc és més lent i favorable per a aquest equip. Puntuació 6/3 6/2.

La final masculina tindrà lloc després de la final femenina. Per fer un pronòstic, si el clima és calorós, Ramiro i Juan Cruz tindran algunes possibilitats, en cas contrari serà difícil donar propines a un parell com Jorge i Javier, que estan molt en forma aquest final de temporada.