Aquesta primera semifinal va ser el cinquè enfrontament entre Chingotto/Navarro i Stupaczuk/Di Nenno. I és la cinquena victòria consecutiva aquesta temporada del Superpibes davant la parella hispano-argentina. Resultat final: 0/6 6/2 6/3 en poc menys de dues hores de joc.

En condicions de joc especialment lentas a Alemanya, els jugadors de l'esquerra van haver de tenir paciència a la catifa negra de Düsseldorf. No hi haurà venjança per al duo Chingotto/Navarro, que, tanmateix, no va arribar lluny de la victòria, com la setmana passada.

Un primer set unilateral

No hem hagut d'esperar gaire per conèixer les ambicions de Chingotto / Navarro. Des del primer partit del partit, la parella hispano-argentina es va imposar, es va concedir quatre punts de descans i en va convertir un en el segon intent.

Enfrontant-los, el duo Stupaczuk / Di Nenno comet una sèrie d'errors no forçats i pateix la llei dels seus oponents. Amb Fede Chingotto encesa, el marcador ràpidament es va fer molt pesat.

Amb una actuació impecable de Paquito Navarro i Federico Chingotto, el marcador és dur en aquest primer set després d'una mica més de trenta minuts de joc que fa una olor a ganes de venjança. Després de patir un 6/0 al Màster de Madrid, els toca infligir un 6/0 a la parella argentina.

El retorn dels Superpibes

Es va necessitar una descàrrega elèctrica perquè els Superpibes en aquesta reunió aturades aquesta espiral infernal. El primer partit del segon set és un bon auguri amb l'obertura de la seva contra.

El duel és més equilibrat a l'inici d'aquesta segona volta. Els servidors aconsegueixen mantenir el seu servei. I després, va necessitar un petit error de Fede Chingotto per reanimar els rivals. Primeres oportunitats de descans per als argentins i primer descans per a Stupa / Di Nenno. El partit es reinicia.

Emocionat, "malalt mental", els argentins tornen a aquesta trobada i empenyen els seus rivals a una tercera ronda. 6-2, per als Superpibes.

Stupa / Di Nenno, al final del suspens

La frustració comença a mostrar-se en Paquito Navarro, que de vegades distreu el metrònom Chingotto.

La intensitat puja un esglaó des del segon partit d'aquest set amb un punt de trencament salvat per a la parella hispano-argentina en un punt totalment boig que deixarà empremta.

El primer descans serà finalment per a la parella Chingotto/Navarro en un partit tancat de nou amb un punt d'or. Uns quants errors llargs de Stupaczuk van costar aquest joc als Superpibes.

Però aquest partit encara tenia algunes sorpreses reservades. El descans es farà de seguida per als Superpibes. Aquesta reunió es reinicia completament, una vegada més. I és amb gran valentia que els argentins aniran a aquest tercer set i aquesta trobada.

Un partit dos en un

Qui hauria pensat en una baralla així després del primer set d'aquesta reunió? La primera volta va acabar amb una estadística increïble: 24 punts guanyats per Chingotto/Navarro enfront de només 9 per a la parella Stupaczuk/Di Nenno.

I després, els argentins van necessitar despertar-se perquè finalment hi hagués un partit. Els xuts de Stupa i Di Nenno són més precisos, s'emporten més fàcilment als punts i, sobretot, juguen net. Una victòria dolorosa del Superpibes, que gairebé s'emporta la sortida.

Aquesta trobada va donar lloc a punts monstruosos, que van durar més d'un minut. És una nova final per als Superpibes que ara esperen els seus pròxims rivals. La segona semifinal masculina es jugarà després de l'únic partit femení de la jornada, en contra Triay/Ortega i Sainz/Llaguno.

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.