Deu punts seguits perduts a l'inici del partit, nou punts seguits patits al final del partit: aquest és el terrible balanç que ha patit el francès Johan Bergeron (157).e arreu del món) i Thomas Leygue (171e) contra Fernando Belasteguin (11e) i Arturo Coello (15e). Resultat final d'aquest 1/16e final: 6/1 6/0 per a la parella hispano-argentina.

Sotmesos des del principi a una pressió terrible contra adversaris de precisió clínica (Bela) i d'una potència increïble (Coello), els tricolors van jugar de valent la seva sort davant el públic conquerit però encara escàs del Palau dels esports de Tolosa .

Per posar fi als números despietats, els francesos hauran sumat 15 punts durant els 50 minuts que va durar aquest partit (7 a 1).er set, 8 al segon). Els seus oponents van ser 51 (27 en 1er set, 24 al segon), convertint 5 dels seus 6 punts de trencament.

Punts positius: Leygue i Bergeron només van cometre tres errors no forçats, mentre que Bela i Coello en van fer 8. Però aquest últim sobretot va guanyar el partit amb punts guanyant: 25 a 3!

Recordem el quart partit del partit, idealment començat amb dos cops guanyadors de Thomas Leygue i després una falta a la xarxa de Bela. I al punt d'or final, Leygue guanya el seu joc de servei amb un cop alliberador i definitiu a la graella, guanyant.

Encapçalats per 3-0 al segon set, els locals fins i tot quasi es van posar al servei d'Arturo Coello, després de dos grans errors a la xarxa de Belasteguin i un cop victoriós del Leygue. Però tres punts de trencament no van ser suficients per contenir la motopropulsadora contraria.

Valoració de l'aventura: alguns moments bonics de padel, punts espectaculars i molta experiència acumulada pels francesos.

Un punt lliure, ofert per l'àrbitre als francesos

Un moment de vacil·lació va marcar aquest partit en el 5è partit del 2n set: mentre els francesos perdien 0-15 amb el servei de Leygue, Coello va concloure un punt magnífic amb un cop guanyador. Però l'àrbitre anuncia 15-15 en comptes de 0-30. El jugador continua i, com el marcador marca 15-30 (en realitat 0-40), l'àrbitre anuncia 15/40. I no es mou malgrat la sorpresa dels jugadors, conscients d'haver jugat només tres punts i no quatre.
Per tant, els francesos hauran aconseguit oficialment 16 punts en comptes de 15 als entrenaments.

Per seguir la resta de reunions, i francès, Això passa AQUÍ !

Després de 40 anys de tennis, Jérôme cau a l'olla de padel el 2018. Des d’aleshores, hi pensa cada matí mentre s’afaita ... però mai no s’afaita pala a la mà! Periodista a Alsàcia, no té cap altra ambició que compartir la seva passió amb vosaltres, ja sigui que parleu francès, italià, espanyol o anglès.