Final d'un cap de setmana de competició d'alt nivell a Establir Padel Narbonne mentre que Torneig Nacional Juvenil acaba de pronunciar el seu veredicte!

Des de llavors no hi ha grans sorpreses al final d'aquest torneig la primera llavor de cada categoria guanyat a la final.

En categoria sub-18 masculí, victòria lògica de Timeo Fonteny et Lucas Pillon en aquest torneig. Per a Timéo Fonteny, és el confirmació en la seva molt bona forma de moment, el que ha arribat la final del P1500 4Padel Bordeus.

Timéo Fonteny Lucas Pillon Benjamin TIson

A l'U16, aquests són Jeremy Robert et Basilio Baud que es van imposar en contra Quentin Bernard et Johan Peloux, durant una final molt maca!

Entre les noies ara, les grans favorites Kimy Barla et Lou Ambert-Agosti lògicament es van imposar davant de Celia Talano et Victòria Isaac, 6/0 6/0.

Encara que no hi hagi sorpreses, podem destacar la qualitat d'aquest primer TNJ de l'any 2024. A més d'una taxa d'inscripció rècord entre els nois, el Establir Padel Narbonne realment va organitzar un gran esdeveniment.

Divendres nit, es van reservar tres camps per a jugadors joves, per tal de preparar aquest termini. Aleshores van tenir lloc les reunions, en 6 terrenys, oferint un ambient molt bonic!

La classificació final:

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.