La parella Scatena/Maigret promet ser explosiva, a terra però no només. Molt a prop fora de les pistes, els dos nous companys ens expliquen els secrets de la seva col·laboració!

“Fora del camp sempre ens hem portat molt bé”

Padel Magazine : Com va sorgir aquesta col·laboració Scatena/Maigret?

Jérémy Scatena: "Per la meva banda, aquesta idea va néixer a finals del 2020 quan Tison i Bergeron van decidir tocar junts, però no sé molt bé per què no vaig contactar amb l'Adri i no va passar"

Adrien Maigret: ” A finals de 2021, amb Scat vaig participar en 2 tornejos, Nimes i Tolosa. El 1r va guanyar amb molta dificultat en unes condicions molt concretes i el 2n, vam perdre 6/3 7/6 contra Thomas Leygue i Bastien Blanqué que estaven molt en forma en aquesta època de l'any. Vam sentir que ho podríem fer millor... i que amb una mica més de pràctica a la dreta i en unes condicions que ens afavorien una mica més, podríem fer molt millor.

Després d'això, vaig sortir d'aquests dos tornejos havent-ho passat molt bé, em vaig sentir molt bé al camp i vaig trobar que Scat era un molt bon company per a mi. Fora del terreny de joc, sempre ens hem portat molt bé. Hem passat molt de temps junts durant els diferents campionats jugats amb la selecció de França. Tenim bones sensacions, però, com a oponents sovint ens fregim una mica (riu) ".

Padel Magazine : Sobre el paper, sou dos jugadors de l'esquerra. I finalment... com s'han repartit els rols, com has abordat el posicionament?

Jérémy Scatena: “Som dos jugadors de l'esquerra, però l'Adri fa temps que vol provar la mà dreta i ho va començar a fer aquest any a Marbella, sobretot jugant partits amb Johan (Bergeron). Crec que té un gran potencial en aquest costat, sobretot en atac.

Adrien Maigret: " En el meu cap, mai vaig pensar en jugar a l'esquerra amb Jérémy. El motiu principal és que Scat és un jugador professional. Va dedicar tota la seva vida al padel i des de fa anys. És molt eficient a l'esquerra i té un smash molt potent.

Per la meva banda, dedico menys temps a entrenar que ell, treballo al costat. Encara que el padel és molt important per a mi, no em considero un jugador professional. Intento el màxim possible amb les possibilitats que tinc per jugar el màxim possible, però no és la meva activitat principal. A més, vaig jugar una mica a la dreta per ser sparring del meu amic Benjamin Tison i sempre m'ha agradat jugar a la dreta. El meu primer partit oficial a la dreta va ser a Marbella a l'Eurocopa del 1 i crec que ho vaig fer força bé. “

"En atac serem molt forts, ara haurem de treballar en defensa"

Padel Magazine : ”Adrien Maigret a la dreta: creus que hi ha una manera d'anar encara més lluny? Creus que podria ser encara més perillós? “

Jérémy Scatena: “Crec que en atac, serem molt forts, ara haurem de treballar la defensa i, en particular, determinades pautes de joc per recuperar ràpidament la xarxa. Quan coneixem la qualitat de l'Adrien sobre la marxa i per bloquejar els cops contraris, hauríem de trobar una solució! ” 

Adrien Maigret: “Crec que tinc qualitats en el meu joc que em permeten un bon rendiment per la dreta. Però encara em queda molt per treballar per ser tan fort com l'esquerra. És un nou repte per a mi. M'agrada ! “

Volei magre scatena

Padel Magazine : ” Una pregunta per a l'Adri: et retornarà l'Scat el somriure i l'alegria de jugar en un camp? “

Adrien Maigret: ” El que és segur és que Scat és un competidor i sé que a cada partit ho donarà tot i lluitarà fins al final. I per a mi això és important. Perquè em pot passar deixar anar mentalment quan les coses van malament. Crec que per això em farà molt bé. La seva experiència en el circuit professional també em servirà molt tàcticament. Ho veurem amb el temps, però els pocs partits que hem jugat, sempre he sortit molt satisfet fins i tot en cas de derrota, així que és un bon senyal".

Padel Magazine : Aquesta vegada la pregunta va dirigida a l'Scat': L'Adri té el tarannà necessari per millorar-te i "tornar-te al camí"?

Jérémy Scatena: “Ja no crec que molta gent ho sàpiga, però tinc moltes afinitats amb l'Adrien. Passo molt de temps amb ell als ral·lis per equips de França. És una persona culta, amb caràcter i a qui li agrada debatre. És un plaer compartir temps amb ell. A nivell padel, fa temps que no tenia un soci francès per ser competitiu, l'única vegada va ser el 2020 i ho van cancel·lar tot (riu)... Així que ja pel que fa a la motivació dels tornejos francesos, és una altra cosa. “

"Anem a fer tornejos internacionals junts"

Padel Magazine : Podem dir que aquesta parella es construeix amb un objectiu senzill: convertir-se en campió de França 2022?

Jeremy Scatena : " No sé si raonablement podem aspirar a ser campions de França a principis d'any, la gana ve amb menjar. Crec que hem de tenir com a primer objectiu tenir una manera de jugar competitiva, fer el màxim de tornejos i entrenaments junts per agafar confiança en el nostre equip. ” 

Adrien Maigret: “De moment ens centrarem primer en allò que hem de posar en marxa sobre el terreny per ser eficients. Per això, intentarem jugar tants tornejos com sigui possible a França fins al març, després ens fixarem objectius. El que és segur és que vam decidir jugar junts per ser el més eficients possible. ” 

Padel Magazine : Ens veurem en tornejos internacionals (APT Padel Tour, FIP Tour... WPT, l'Open que tindrà lloc a França)? 

Jérémy Scatena: "Sí, farem tornejos internacionals junts, això és segur". 

Adrien Maigret: “Sí, volem jugar tornejos internacionals junts, però Scat és el director. L'APT és un circuit cada cop més eficient així que per poder mantenir/o fins i tot millorar la seva classificació, ha de jugar necessàriament amb un company que li permeti entrar a les taules finals i per què no ser cap de sèrie. Em posaré disponible quan Scat em necessiti el dia que no tingui un company més fort o de millor classificació que jo".

Maigret: "Vull trobar el meu lloc a la selecció francesa"

Padel Magazine : Ambition Team France també. Adrien, jugar a la dreta també és una opció sàvia per reintegrar-la? 

Jérémy Scatena: ” Per la meva banda, el darrer campionat del món no va ser un èxit perquè em vaig adonar de la importància de tenir afinitats amb una parella, perquè a part de Ben i Jo que al final van jugar junts, no havia jugat amb ningú més, cosa que em va posar. en una posició incòmoda. El fet de jugar un any sencer amb Adrien és un punt imprescindible per ser una parella imprescindible a la selecció francesa. “

Adrien Maigret: “Personalment, avui no penso en això. Per descomptat, vull trobar el meu lloc a la selecció de França, sobretot perquè m'ho van treure per motius injustificables. Però no en vull parlar, és en el passat, he passat. En tot cas, sé que tinc el nivell per tornar-hi. De mi depèn mostrar-ho al terreny de joc el 2022! ” 

Nasser Hoverini

Apassionat del futbol, ​​vaig descobrir el padel el 2019. Des de llavors, ha estat un amor boig amb aquest esport fins al punt d’abandonar el meu esport favorit.